Ik ben Mark van Praat, werkzaam als Breathfulnesscoach.

mark
Mark van Praat

Ik ben Mark van Praat, 35 jaar en werkzaam als Breathfulnesscoach. Door persoonlijke omstandigheden kwam ik in 2013 in aanraking met een Breathfulnesscoach. Deze coach heeft mij veel gebracht. Meer inzicht in mezelf, een positievere benadering van andere mensen, een vitaler gevoel en een bewustere, open kijk in het dagelijkse leven. Ik wist meteen dat ik zelf de opleiding tot Breathfulnesscoach wilde gaan volgen, zodat ik datgene wat ik zelf ervaren had kan uitdragen naar andere mensen.

Na mijn CIOS-opleiding en HBO-opleiding Maatschappelijk werk heb ik me verdiept in de mens. Deze combinatie sluit mooi aan bij wat ik nu het allerliefste doe; Breathfulness!

Met behulp van Breathfulness breng ik je in contact met je ademhaling waardoor je je bewust wordt van jezelf, je patronen en je fysieke en/of mentale blokkades. Je leert om contact met jezelf te maken. Je gaat beter luisteren naar de signalen van je lichaam; onder andere lichamelijke pijnen. Je krijgt meer energie door middel van je ademhaling. Er wordt iets in jezelf geopend waardoor je verbanden en patronen in je leven gaat ontdekken. Waarom loop ik steeds tegen dezelfde problemen aan? Waarom blijf ik vast zitten in een situatie? Dit kan ook betrekking hebben op je gedachten.

Soms wend ik mijn intuïtieve gave aan waarmee ik ook hele mooie resultaten kan boeken. Naast een volledige ademhaling is het ook belangrijk voor de juiste voeding, beweging en ontspanning te zorgen. Deze vier pijlers tezamen maken Breathfulness compleet.

Wil je ervaren wat breathfulness voor je kan betekenen ? Neem dan contact met mij op!